Fran Drescher staat open voor Nanny reboot

4 december 2017 17:06 | amusement | Door Televizier

Fran Drescher ziet een reboot van The nanny best wel zitten, maar ze weet niet of de formule van haar 90s hitcomedy nog wel aanslaat.

Drescher was tussen 1993 en 1999 een wereldhit als de kleurrijke kinderjuf Fran Fine die na heel wat komische omzwervingen het hart wist te veroveren van de stijve theaterproducent Maxwell Sheffield (Charles Shaughnessy).

Reboot

Nu andere 90s series als Roseanne en Will & Grace met succes nieuw leven wordt ingeblazen, zijn Drescher en haar ex-man Peter Marc Jacobson ook gepolst voor een reboot. De 60-jarige Fran vertelt in een interview met News.com dat ze er zeker voor open staat, maar dat ze niet precies weet hoe het verhaal verder zou moeten gaan.

Niet voor het geld

Aan Studio 10 vertelt Fran: "We zouden er alleen aan beginnen als we een manier vinden om twintig jaar na dato een nieuw, interessant verhaal te vertellen. Ik ben zestig, ik wil dit alleen doen als ik er écht blij van word. Het punt is dat de hele serie draaide om de seksuele spanning tussen Fran en Max. Die verdween toen ze trouwden, dat was een natuurlijk eindpunt. Dus we hebben een nieuw uitgangspunt nodig, voor het geld hoeven we het niet te doen."

Lees ook: De eventuele doorstart is in elk geval zonder oma Yetta 

Meer over