Oeps!

Francis van Broekhuizen heeft een hekel aan Sienekes Sha-la-lie: 'Mag het uit?'

2 december 2022 10:09 | amusement | Door Judith Regeling

© Kijk.nl
Francis van Broekhuizen is normaal de positiefheid zelve, maar daar was gisteravond bij HLF8 weinig van te merken. De operazangeres blijkt namelijk een bloedhekel te hebben aan het nummer Ik ben Verliefd (Sha-la-lie) van Sieneke.

Ze kan het nummer oprecht niet meer horen.

Francis van Broekhuizen

Francis van Broekhuizen schoof gisteravond samen met Filemon Wesselink en Eva Koreman aan bij HLF8 om onder andere te praten over de Spotify Wrapped-lijst. Francis had die van haar namelijk ook binnen en ze blijkt een enorme liefhebber van de muziek van zowel Nat King Cole, Kees van Kooten, Kurt Weill, Ella Fitzgerald... en zichzelf. "Ik stream inderdaad soms ook mijn eigen plaat, maar ik snap niet dat die bovenaan staat. Ik vind het wel geestig!" 

Sieneke

Wie daar echter niet op staat én daar vast ook nooit opkomt, is Sieneke met haar nummer Ik ben verliefd (Sha-la-lie). Als de redactie dat nummer opzet met de reden dat dit Francis' favoriete nummer is, kan ze haar oren en ogen niet geloven. "Hoe kan het? Ik vind het zo gek dat ik die voorgesprekken doe met jullie redactie dat dit er dan uitkomt. Sieneke is een lief meisje, maar ik vond het niet zo'n sterk nummer." En dat blijkt nog zacht gezegd...

Bekijk hieronder haar volledige reactie!

Meer over