Bye Buddy

Francis van Broekhuizen maakt opwachting in The Masked Singer

22 december 2021 09:10 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Instagram Francis van Broekhuizen

Francis van Broekhuizen is nog dit jaar te zien in The Masked Singer. De operazangers vervangt Buddy Vedder tijdens de special op oudejaarsavond.

Vedder, die normaal gesproken een team vormt met Gerard Joling, was verhinderd tijdens de opnames van de special. In vergelijk met vorig jaar valt Francis met haar neus in de boter, want vorig jaar was alleen op 31 december de special van het veelbekeken programma te zien. Deze keer is er zowel een uitzending op Oudejaarsavond als een op Nieuwjaarsdag.

Raden 

Naast Joling en Van Broekhuizen zijn Loretta Schrijver en Carlo Boszhard gewoon van de partij. Zij moeten net als in de reguliere seizoenen raden welke bekende Nederlanders ze horen zingen.

Uitbreiding 

De pakken klok, sneeuwpop, vuurwerk, oliebol en champagne worden voor de special dit jaar afgestopt. Best kostbaar ook om ieder jaar andere pakken aan te schaffen. Toch is er dit jaar uitbreiding, want ook de kerstboom is van de partij. Op Oudejaarsavond 2020 keken er zo'n 2,4 miljoen mensen naar The Masked Singer.

Meer over