Bruce, here they come

Frank Lammers en Guus Meeuwis op muzikale roadtrip voor NPO3-serie

31 maart 2022 15:23 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP KIPPA EVERT ELZINGA
Frank Lammers en Guus Meeuwis slaan de handen ineen. De acteur en zanger zijn namelijk binnenkort samen te zien in Glory Days, waarin ze een muzikale roadtrip maken door het Amerika van Bruce Springsteen.

Guus en Frank dompelen zich in deze nieuwe reeks compleet onder in het leven, de muziek en de inspiratiebronnen van The Boss.

Guus Meeuwis en Frank Lammers

Voor Guus Meeuwis voelde deze reis als een goede voorbereiding op zijn eigen tour. "In oktober 2022 geef ik twee shows in een van de meest iconische zalen van New York: The Webster Hall. Om alvast in de sfeer te komen, heb ik met vriend Frank een roadtrip gedaan met de legendarische nummers van Bruce Springsteen als kompas", aldus Guus. "Dat zorgde voor mooie inzichten en een bak inspiratie. Verwacht veel muziek, goeie gesprekken en flauwe grappen."

Bruce Springsteen

Dit Brabantse duo zit dan ook zeker niet stil. Ze beleven heel wat avonturen in het land van alle mogelijkheden. Zo bezoeken ze steden als Freehold, Ashbury Park, Philadelphia en New York en gaan ze op zoek naar mensen, gemeenschappen en plaatsen die de inspiratiebron vormden voor Springsteens oeuvre. Uiteraard kan een lading muziek ook niet ontbreken.

Glory Days is vanaf woensdag 11 mei wekelijks om 21:15 uur te zien op NPO3.

Meer over