Frans Bauer en Danny de Munk weg uit Bloed, Zweet & Tranen

28 Oktober 2014 10:08 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

Frans Bauer en Danny de Munk werden groots aangekondigd als nieuwe juryleden in het SBS 6-programma Bloed, Zweet & Tranen. Helaas moeten beide zangers vroegtijdig afhaken.

Het eerste seizoen van Bloed, Zweet & Tranen was niet de kijkcijferhit waar SBS 6 op hoopte. Toch gelooft de zender nog altijd in het programma. SBS 6 kondigde met trots aan dat Frans Bauer en Danny de Munk de jury zouden gaan versterken, maar helaas hebben beide zangers zich op het laatste teruggetrokken.

Frans Bauer en Danny de Munk 

Frans Bauer en Danny de Munk doen wegens een wijziging in het opnameschema niet meer mee aan Bloed, Zweet & Tranen. Frans baalt er flink van, in september gaf hij nog aan zin te hebben in de opnames. "Ik vind het een enorme uitdaging, maar ik ga er met volle teugen tegenaan", zei de Vive La Frans-presentator destijds in Shownieuws. "Het is de eerste keer dat ik jurylid ben, maar ik ga ervoor." 

Bloed, Zweet & Tranen

Het is nog niet bekend wie de vervangers van Frans Bauer en Danny de Munk zijn. André Hazes jr. en Roxeanne Hazes blijven wel in de jury van Bloed, Zweet & Tranen zitten.

Holland's Got Talent-jurylid Gordon hoopt dat de jury meer invloed krijgt op de uitslag van talentenjachten.

Meer over