Frans Bauer hint naar nieuwe reallife soap

12 februari 2017 08:57 | amusement | Door Televizier

© Screenshot SBS 6

Frans Bauer staat best open voor een vervolg op De Bauers, de real life soap die hem in 2004 de Gouden Televizier-Ring opleverde.

Bauer maakte deze toespeling bij Naar bed met Irene, nadat Moors informeerde of de geruchten rond een nieuwe real life soap waar zijn. Frans ontkende noch bevestigde dat er gesprekken gaande zijn. Hij gaf wel toe het idee van "De Bauers nu" in principe leuk te vinden maar dat het vooral afhing van het thuisfront. Mariska en hun vier puberzoons moeten het er ook mee eens zijn.

Afbeelding 

Gewone jongen

De Bauers werd in 2003 een hit omdat de serie haarfijn liet zien dat Frans ondanks z'n succes toch vooral een gewone jongen was gebleven. Een man  die houdt van afhaalchinees op zondag en totaal ontredderd raakt als zijn Maris er even niet is. Ondanks de goede kijkcijfers en de Gouden Televizier-Ring bleef het bij één seizoen. Na De Bauers was Frans in 2008 nog te zien in Frans & Marianne, over de hernieuwde samenwerking met Marianne Weber. Maar afgezien van zijn Vive La Frans reisprogramma's zag het publiek op tv weinig van Frans z'n privéleven.

Vloggen

Online is dat wel anders. Sinds eind december 2015 is Frans actief aan het vloggen geslagen. Hierdoor zouden Mariska en z'n zoons toch al ietwat gewend moeten zijn dat veel van hun privéleven met de buitenwereld gedeeld wordt.

Lees ook: Vloggende Frans is een hit op YouTube

Meer over