Frans Bauer jurylid Bloed, Zweet & Tranen

8 September 2014 15:50 | amusement | Door Televizier

Frans Bauer maakt een uitstapje naar de commerciële zender SBS 6, hij vervangt Gerard Joling als jurylid in de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen. 

Opnieuw maakt een TROS-gezicht een uitstapje naar SBS 6. Na Jan Smit, die in de jury zit van het programma Beat It, is het nu Frans Bauer die tijdelijk verkast naar de commerciële zender. De volkzanger is het nieuwe jurylid in het programma Bloed, Zweet & Tranen. Hij neemt de plaats van Gerard Joling in, de diva voelde zich niet helemaal lekker bij de show en besloot zich terug te trekken. 

Frans Bauwer

Frans Bauer heeft zin om aan de slag te gaan voor Bloed, Zweet & Tranen. "Ik vind het een enorme uitdaging, maar ik ga er met volle teugen tegenaan", zegt de zanger in Shownieuws. "Het is de eerste keer dat ik jurylid ben, maar ik ga ervoor." 

Juryleden Bloed, Zweet & Tranen

Net zoals vorig seizoen blijven de kinderen van de overleden volkszanger André Hazes, Roxeanne en Dré, betrokken bij het programma. Naar verluidt keren ook Jeroen van der Boom en Danny de Munk terug in de talentenjacht.

Vorig jaar won Jason Bouman Bloed, Zweet & Tranen.

Meer over