Frans Bauer reist door Verenigd Koninkrijk in nieuwe reeks Vive La Frans

Frans Bauer en zijn broer Dorus keren eind augustus terug op de buis met een nieuw seizoen Vive La Frans. Dit jaar gaan ze naar Engeland, Schotland, Ierland en Noord-Ierland.

In Vive La Frans gaan Frans en Dorus opnieuw op zoek naar andere culturen, muziekstijlen en levenswijsheden. De broers reizen naar mooie steden, zoals Londen, Brighton, Oxford en Dublin. Overal ontmoeten bijzondere mensen, van een chique hoedenmaker in Londen tot een dwergenfluisteraar in Ierland.

Gordon

Dit wordt alweer het vierde seizoen van Vive La Frans. In de eerste twee reeksen ontvingen Frans en Dorus iedere week een BN'er op een camping in Zuid-Frankrijk. Zo rugbyde Frans met Gordon, ging hij goud zoeken met Ireen Wüst en sprong hij in een jacuzzi met Marlijn Weerdenburg.

Europa

Sinds vorig jaar is het programma vernieuwd. Frans en Dorus zijn niet langer de gastheren, maar zijn steeds zelf ergens te gast. Voor seizoen drie trokken ze heel Europa door: van België en Duitsland tot Slovenië en Kroatië. Met de vierde reeks verlaten de broers nu voor het eerst het vasteland voor een bijzondere reis aan de overkant van het Kanaal.

Vive La Frans is vanaf zaterdag 27 augustus elke week om 21.30 uur te zien op NPO 1.

Reageren