Gezonder dan ooit...

Frans Bauer weer op reis voor AVROTROS

Frans Bauer mag een vervolg maken op kijkcijferhit Frans Bauer in Amerika. De volkszanger reist wederom met vrouwlief Mariska door onbekende oorden.

Frans (44) verklapte het vervolg van zijn reisprogramma in een interview met Story.

Niet de VS

Op geheel eigen wijze trokken Frans en Mariska voor het oog van de camera door het land van de onbegrensde mogelijkheden. Wekelijks zagen meer dan een miljoen mensen hoe hij onder meer de originele Rocky, Chuck Wepner, de hand schudde en New York verkende. Reden genoeg voor een vervolg. De opnames zijn al achter de rug, maar Frans mag nog niks zeggen: "Zelfs niet het land waar Mariska en ik zijn geweest, maar het is net zo hilarisch geworden als de vorige serie."

Afgevallen

Het zal kijkers in ieder geval niet ontgaan dat Bauer behoorlijk wat kilo's kwijt is. De afgelopen maanden verloor hij ruim tien kilo zonder een dieet te volgen, maar door zich bewust te worden van de redenen waarom hij teveel at. Frans kwam tot de conclusie dat hij altijd al een emotionele eter is geweest. Na de dood van zijn vader in 2015 kwam hij veel aan. Nu Bauer het rouwproces voor zijn gevoel heeft afgesloten, reageert zijn lichaam er op.

Meer over:

Reageren