Frans en Mariska Bauer al 25 jaar zonder ruzie

11 maart 2017 10:37 | amusement | Door Televizier

© Andy Smulders / Persfoto.com

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska zijn al 25 jaar samen. De twee tortelduifjes zijn nog altijd ontzettend gelukkig met elkaar. “Echte ruzie hebben we nog nooit gehad”, zegt Frans.

Frans Bauer werd 25 jaar geleden stapelverliefd op Mariska. “Ik moest er wel het een en ander voor doen. De aanhouder heeft gewonnen”, vertelt de volkszanger trots aan Shownieuws. Opvallend genoeg hebben ze sindsdien geen enkele keer echte ruzie gehad. “Natuurlijk hebben wij ook wel eens een meningsverschil. Dat gaat er dan vaak over dat ik nee zeg en hij ja”, vult Mariska aan.

Het geheim

Toch lijkt het niet eenvoudig om getrouwd te zijn als BN’er. Er zijn immers voldoende voorbeelden van niet al te succesvolle huwelijken. Wat is het geheim van Frans en Mariska? “We zijn gewoon echt elkaars beste maatjes”, legt Mariska uit. “Als hij niet aan het zingen is of gewoon thuis is, ben ik ook gewoon thuis. Dus wij zijn bijna 24 uur per dag samen.”

'Heel lang'

Ondanks al het geluk vindt Mariska 25 jaar samenzijn wel ‘heel lang als je erover nadenkt.’ Toen Frans Mariska dit hoorde zeggen greep hij direct zijn kans voor een echte Bauer-opmerking. “Vind je dat Maris? Voor mij is het allemaal net gisteren”, grapt hij.

Meer over