Frans van de Konijnenburg jureert de finale van Sterren Springen, week na hartaanval

25 april 2014 09:28 | amusement | Door Televizier

Frans van de Konijnenburg kan opgelucht ademhalen. De Sterren Springen juryvoorzitter mag in de finale van de SBS 6-show gewoon plaatsnemen achter de jurydesk, een week na zijn hartaanval.

Het was vorige week even schrikken voor Frans. Hij kreeg plots een hartaanval en moest snel naar het ziekenhuis worden gebracht, waar hij werd gedotterd.

Halve finale missen

De juryvoorzitter moest daardoor de halve finale van Sterren Springen missen, een grote teleurstelling. Maurice Wijnen verving hem als voorzitter. Frans sprak toen al de wens uit de finale heel graag te willen bijwonen.

Inge en Patty

Gelukkig heeft de arts hem daarvoor toestemming gegeven, zo meldt SBS 6. Net als de afgelopen weken zal oud-zwemster Inge de Bruijn aan zijn linkerhand plaatsnemen om commentaar te geven op de sprongen. Deze zaterdag is Patty Brard gastjurylid.

Finalisten

De finalisten dit jaar zijn Anna-Alicia Sklias, Lucia Rijker, Andy van der Meijde, Joey Spaan, Jeffrey Wammes en Koen Verweij. Andy van der Meijde werd gisteren ingewisseld voor Britt Dekker, die niet kan springen vanwege een gebroken teen. Lucia Rijker brak haar tand en moest even worden opgenomen in het ziekenhuis, maar is zaterdag gewoon van de partij.

Sterren Springen is te zien om 20:00 uur bij SBS 6 op zaterdag 26 april.

Meer over