Nepliefde

Frauderende Justus en Jens uit First Dates geknipt

16 november 2023 17:06 | amusement | Door Irma Tomas

© BNNVARA
Justus (21) en Jens (18) leken het perfecte koppel bij First Dates, maar bij nader inzien bleken de studenten de boel in de maling te hebben genomen. BNNVARA heeft het stel uit de uitzending geschrapt. 

Misschien ging het om een ontgroening, misschien om een weddenschap, hoe dan ook was de liefde tussen Justus en Jens niet echt. De twee kenden elkaar al voor de uitzending, schreven zich in voor First Dates, werden nog aan elkaar gekoppeld ook en gedroegen zich tijdens de opnamen als een stel verliefde pubers. Maar dat was allemaal geacteerd. De twee meldden naderhand aan de makers van het programma ook nog dat ze dikke verkering hadden gekregen na de opnamen. 

Dezelfde hobby's

Volgens BNNVARA is het puur toeval dat de twee werden gematcht. Waarschijnlijk hadden ze bij de inschrijving veel dezelfde hobby's en interesses genoteerd zodat de kans groot was dat ze elkaar zouden treffen. 

Humor

De aflevering met de twee studenten zou vrijdag worden uitgezonden, maar de twee komen niet meer in de uitzending voor. BNNVARA zegt in een reactie wel de humor in te zien van het toneelspel van Justus en Jens. 

Meer over