Moeder en zus in studio

Fred van Leer baalde van verrassing Beau

26 Juni 2020 15:38 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP Kippa
Fred van Leer was alles behalve blij met de verrassing in talkshow Beau. De redactie had geregeld dat zijn zus en moeder uit een taart kwamen en daar zat de stylist zeker niet op te wachten.

De bedoeling was juist om zijn ouders en zus uit de publiciteit te houden, zo zegt hij voor de camera van RTL Boulevard, naar aanleiding van het uitkomen de documentaire over zijn leven. "Ik leid een publiek leven, dat vind ik heel leuk en voel ik me comfortabel bij. Maar mijn ouders hebben daar niet voor gekozen en mijn zus ook niet", zo zegt Van Leer.

"Bewust heb ik ze niet in de docu gezet, totdat ze bij Beau aan tafel ineens uit een taart kwamen. Mijn moeder en mijn zus."

Verjaardag

Van Leer kwam in de talkshow om zijn show te promoten, maar ineens werd hij op deze wijze gefeliciteerd met zijn 43e verjaardag. "Ik werd gewoon kwaad", kijkt de stylist erop terug. 

In de documentaire Fred: Het Andere Gezicht, die sinds 26 juni te zien is bij Videolandis Van Leer heel open over zijn leven. Hij laat onder meer zien dat er veel meer schuilgaat achter de wereld van glitter en glamour.

Meer over