Poep

Fred van Leer 'boos' op RTL Boulevard

13 Maart 2019 10:16 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Dinsdag meldde RTL Boulevard dat Fred van Leer niet meer bij 6 Inside te zien is vanwege gedoe. De stylist heeft via zijn Instagram 'boos' gereageerd op de berichtgeving van het entertainmentprogramma.

"Ik werd vandaag gebeld door de redactie van RTL Boulevard, omdat zij uit zeer betrouwbare bron hadden gehoord dat ik vanwege een bepaalde reden niet meer te zien zou zijn bij 6 Inside", begint Van Leer de video.

'Het was poep'

"Nou, lieve mensen, ik zal het jullie vertellen. De reden is: ik ben druk. Ik ben namelijk twee programma's aan het opnemen, ik sta in het theater, ik ben bezig met een collectie voor Shoeby en ik ben bezig met andere dingen, waardoor ik gewoon echt letterlijk geen tijd heb om aan te schuiven aan tafel bij 6 Inside. En alle andere redenen? Die zijn er niet. Dus RTL Boulevard, het was poep."

Twee keer aangeschoven

Van Leer was in januari twee keer als deskundige te zien bij het programma van Albert Verlinde en Jan Versteegh. Voor RTL Boulevard dus de reden om een reden te zoeken voor het ontbreken van de stylist. Broodje aap verhaal.

Programma's en theatershow

Van Leer maakt voor TLC de programma's Say Yes To The Dress en Alles uit de kast. Daarnaast toert hij met zijn theatershow Leer van Fred Live door Nederland.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Poep 💩💩💩 @rtlboulevard met de hartelijke groeten aan de zeer betrouwbare bronnen 👋🏻 #daaaagschaaaat

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Meer over