Daar staat op de kleedkamerdeur...

Fred van Leer verklapt vervanger Danny de Munk bij I Can See Your Voice

22 juni 2022 09:33 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De makers van I can see your voice laten in het midden wie komend seizoen het omstreden panellid Danny de Munk gaat vervangen. Fred van Leer gaf tijdens de opnames echter onbedoeld al heel wat prijs. 

Vorige week werd bekend dat Danny de Munk, mede vanwege de aangifte tegen hem, niet te zien is in het nieuwe seizoen van I can see your voice. RTL liet weten De Munks afwezigheid te gaan opvullen met een wisselende vliegende keep. 

Instastories

De zender wilde geen uitlatingen doen over de namen van de vervangers, maar Fred van Leer verklapte ongepland toch al heel wat op Instagram. In zijn Instastories hield hij volgers op de hoogte van de hilarische praktijken achter de schermen van de show. Zo filmde hij collega Marieke Elsinga die al geinend een roze koek soldaat maakte in haar stijlvolle roze creatie. 

Kleedkamerdeur

In de reeks Instafilmpjes waren ook de kleedkamers duidelijk te zien. Daar viel vooral de naam van Buddy Vedder op. De 27-jarige entertainer is geen onverdienstelijk zanger, maar staat op televisie toch vooral bekend als presentator. Daardoor lijkt het meer voor de hand liggend dat hij in de komende reeks aanschuift als panellid aanschuift en niet als gastartiest die in de finale in duet moet. 

Meer over