Friends krijgt een musical

16 april 2017 16:43 | amusement | Door Televizier

© Warner Bros

Ruim 13 jaar na het einde van hun comedyserie maken de Friends personages binnenkort hun opwachting in een heuse musical over de show.

Musicalproducenten Bob en Tobly McSmith zijn verantwoordelijk voor de muzikale parodie op de 90s comedy. Eerder staken ze al op speelse wijze de draak met andere klassieke shows als Saved by the bell en Full house.

Persoonlijk en privé

De musical gaat niet alleen Ross, Rachel, Joey en hun andere vrienden, maar ook over de acteurs die de personages van 1994 tot 2004 gestalte geven. Dat belooft veel grappen over hun privéleven en hun aanzienlijke salarissen. In de laatste seizoenen van de show kregen de zeven vrienden naar verluidt ruim een miljoen dollar per aflevering.

Meedoen

De McSmiths benadrukken in een interview met entertainmentsite EW dat het vooral een liefdevol eerbetoon is. David Schwimmer, Jennifer Anniston, Courteney Cox en alle andere castleden zijn welkom om te mogen kijken en zouden wat de McSmiths betreft zelf een avond mee kunnen spelen als de voorstelling dit najaar haar debuut beleeft in New York.

Meer over