Frits Sissing blij met kandidaten Maestro

28 Oktober 2014 11:21 | amusement | Door Televizier

© Daniel J. Ashes - Avro

Acht BN’ers beginnen donderdag aan de meest bijzondere dirigeerwedstrijd van Nederland. Presentator Frits Sissing heeft zin in het nieuwe seizoen van Maestro.

Frits Sissing presenteert net als vorig seizoen het Avrotros-programma Maestro. De presentator is positief verrast door de kandidaten. “Ik ben bijzonder blij met het verrassend gemêleerde gezelschap dat dit seizoen de uitdaging aangaat om een symfonieorkest te dirigeren. Ik kijk enorm uit naar hun verrichtingen’’, vertelt hij.

Maestro

Frits Sissing geniet van het enthousiasme van de deelnemers. ‘’Het feit dat ze allemaal staan te trappelen om de uitdaging aan te gaan belooft leuke en op zijn tijd hilarische momenten op te leveren. Wie zich zal ontwikkelen tot de Maestro 2014 durf ik nu nog niet te voorspellen, gezien hun fanatisme zouden ze het allemaal kunnen worden”, aldus de Maestro-presentator. 

Deelnemers

Carlo Boszhard, Lucille Werner, Marlies Dekkers, Frans Duijts, Oscar Hammerstein, Sylvana Simons, Susan Smit en Spike van Zoest gaan vanaf donderdag de strijd met elkaar aan om de titel ‘Maestro 2014’ te bemachtigen. 

Jury

De Maestro-jury bestaat wederom uit dirigent Otto Tausk (voorzitter), Isabelle van Keulen (violist) en Dominic Seldis (eerste contrabassist bij het Koninklijk Concertgebouw Orkest).

De jury van Maestro blijft dus hetzelfde, daar zijn ze bij het SBS 6-programma Bloed, Zweet & Tranen jaloers op.

Meer over