Frits Sissing en Freek Bartels voor nieuw programma in Colombia

5 oktober 2015 15:53 | amusement | Door Televizier

Frits Sissing en musicalster Freek Bartels zijn samen gezellig in Colombia voor een nieuw tv-programma. Maar voor welk programma?

Naast een foto die duidelijk genomen is op Schiphol schreef Freek Bartels drie dagen geleden op zijn Instagrampagina de mysterieuze tekst: 'Frits en ik gaan 7 jaar later weer "op zoek naar"... ? #latermeer

Afbeelding

 

Freek & Frits in Colombia

Een dag later maakt Freek zijn volgers nog nieuwsgieriger wanneer hij duidelijk maakt dat het tweetal in Bogota, de hoofdstad van Colombia is neergestreken. 

Afbeelding

Wat doen Frits Sissing en Freek in Colombia?  Zowel van de foto als de reactie van de AVROTROS persdienst worden we weinig wijzer, behalve dat minstens een van de twee presentatoren van thee houdt. Wel wilde de persdienst kwijt dat het tweetal inderdaad op reis is voor een televisie-programma en dat later meer informatie zal volgen. 

Narcos the musical

Wel is zeker dat Freek en Frits oude bekenden zijn. Ze leerden elkaar kennen tijdens de talentenjacht Op Zoek Naar... die Frits jarenlang presenteerde. Zelf bemachtigde Freek zijn eerste hoofdrol in een grote musical door zijn overwinning in Op Zoek Naar Joseph in 2008. Maar dan rest de vraag welke bekende musical zich afspeelt in Colombia. Hebben de twee misschien plannen voor Narcos the Musical, over het leven van de beruchte drugsbaron Pablo Escobar? Of zou het gaan om Op Zoek Naar... Spoorloos, waarbij Freek Bartels de rol van vaak in Colombia vertoevende Derk Bolt voor zijn rekening neemt? 

Meer over