'Kijk maar geil'

Frits Sissing schokt kijkers Het Perfecte Plaatje

13 oktober 2021 22:49 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Onkreukbaar, keurig en correct: Frits Sissing heeft na ruim twintig jaar nationale televisie een reputatie om jaloers op te zijn. Eén aflevering van Het perfecte plaatje bracht daar definitief verandering in.

Sowieso is het al een verrassing om Frits, al jaren het boegbeeld van de publieke omroep, een uitstapje te zien maken naar RTL 4. Maar bij Het perfecte plaatje moest de presentator al direct uit zijn comfortzone.

Georgina Verbaan

Grote boosdoener is de eerste opdracht en Frits' fotopartner Georgina Verbaan. In duo's moesten de BN'ers elkaar vastleggen op een zo schandaleus mogelijke wijze. De fantasie van Georgina draaide direct overuren en voordat Frits het goed en wel doorhad zat hij in zijn ondergoed op een hotelkamer en kwamen er al snel attributen te voorschijn als een latex masker, een knevel en een sexy bunnypakje. Daarop pakte Georgina de camera en gaf ze Frits de strenge opdracht niet te lachen en geil de lens in te kijken. De 58-jarige presentator deed wat 'ie kon. 

Schok

De beelden spraken voor zich en ook twitterende kijkers hadden genoeg te bespreken. Naast schok en verbazing was het gros van de fans juist wel te spreken over het feit dat Frits het aandurfde de grenzen op te zoeken.

Bontje

Nadat Frits zijn bunnyspullen weer had ingepakt was het tijd om revanche te nemen. Hoe kun je een fervent dierenliefhebber en vegetariër als Georgina meer in verlegenheid brengen dan door haar te fotograferen net als ze in haar bontje uit de slagerij loopt met een vette vleessnack? De jury dacht er anders over: waar Georgina met haar 'geile' bunnyfoto een 8.6 scoorde, kreeg Frits met zijn kiekje slechts een ruime 6. 

Meer over