Happy Campers

Frogers maken realityserie over kampeervakantie voor TLC

30 augustus 2023 20:52 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
René, Natasja en al hun kinderen, kleinkinderen en aanhang hebben de vakantie samen doorgebracht op de camping. Voor de nieuwe TLC-realityreeks Happy campers is de familie afgelopen zomer op toertocht geweest door Engeland.

Bijzonder milieubewust is het vakantiereisje niet: de Frogers hadden voor Happy campers maar liefst vier campers tot hun beschikking, nog even los van de cameraploeg die het avontuur moest vastleggen. Maar het maakt de lol er niet minder om.

Bucketlist

Bij RTL Boulevard blikken de Frogers alvast vooruit op de serie die ontstond uit een droom die René al lange tijd op zijn bucketlist had staan. Hij wilde met de familie op reis door Zuid-Engeland en dat is precies wat dit seizoen is gebeurd. Ze trekken langs campings en ontdekken onderweg al het moois dat het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft.

Mis

Eén probleem: René is geen geboren kampeerder. Hij is best wel wat luxe gewend, dan is lekker kneuterig op een camping staan niet direct iets waar hij heel blij van wordt. Ook zoons Maxim en Danny Froger zijn van de partij, zij konden al verklappen dat er onderweg vooral bij Danny het nodige mis gaat. Volgens de Frogers belooft het een vrolijke chaos te worden.

Happy campers is vanaf woensdag 1 november te zien bij TLC.

Meer over