Froukje de Both: "Ik kan voor geen meter klussen"

6 Juli 2015 11:21 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt - RTL

Froukje de Both is verbaasd dat ze de nieuwe presentatrice van Eigen Huis & Tuin is geworden. "Ik heb twee linkerhanden en ik heb totaal geen groene vingers."

Froukje de Both is samen met Evelyn Struyk de nieuwe presentatrice van Eigen Huis & Tuin, na het vertrek van Quinty Trustfull. Maar Froukje verbaast zich erover dat RTL 4 haar op de klusshow heeft gezet.

Twee linkerhanden

"Ik heb geen flauw idee waarom ze mij ervoor gevraagd hebben," lacht Froukje op Radio 10. "Ik heb twee linkerhanden, ik kan voor geen meter klussen, ik heb totaal geen groene vingers. Maar ik ga het allemaal leren, want ik sta er wel voor open. Het lijkt me zo handig dat ik dan een keer niet aan een man hoef te vragen of hij een spijker in de muur wil slaan, maar dat ik dat zelf kan op een gegeven moment. Dat lijkt me te gek!"

Boer Tom

Froukje de Both en Evelyn Struyk maken deel uit van het vernieuwde presentatieteam van Eigen Huis & Tuin, dat is verdubbeld van drie naar zes gezichten. Tuinman Lodewijk Hoekstra krijgt Boer Zoekt Vrouw-hunk Tom Groot naast zich en klusser Thomas Verhoef is op zoek naar een allround klusvrouw om mee samen te werken.

Lees ook:
Klusvrouw Martine Both stopt al voor haar eerste uitzending weer met Eigen Huis & Tuin.

Meer over