Froukje de Both zoekt gekkies

Froukje de Both is voor haar nieuwe programma op zoek naar mensen met een hele rare hobby of overtuiging. Dus: denkt u dat u een alien bent? Bel Froukje.

In de promo van het nog naamloze programma vertelt Froukje de Both wat de bedoeling is. Ze  doet een oproep voor mensen wiens partner een extravagante hobby heeft. En de voorbeelden die Froukje vervolgens oplepelt zijn inderdaad behoorlijk extravagant: „Is hij er bijvoorbeeld van overtuigd dat hij een alien is en kijkt hij liever naar de planeten dan naar jou, denkt zij dat zij een heks is en danst zij ’s nachts in een cirkel van vuur?”

Man verkleed als baby

In het filmpje is ook een volwassen man te zien, verkleed als een baby. Wanneer een dergelijke bijzondere hobby voor relatieproblemen zorgt, schiet Froukje de Both te hulp

Zoveelste hulpprogramma

Dit wordt het zoveelste hulp-tv programma op RTL. O.a. Help, Mijn man is klusser, Gênante tanden, Help mijn man is een hobby, Verslaafd, Gespest, Bonje met de buren, Divorce hotel, Echt scheiden, Obese, Mijn leven in puin, Ik zorg voor jou, Familie gezocht, Het spijt me, Het is hier geen hotel, Extreem jaloers, Ontvoerd, Hotter than my daughter, Lelijke eendjes, Koopziek: Ik kan niet stoppen met shoppen, Peter R. de Vries: Internet pesters aangepakt, Dit is mijn lijf, Dubbeltje op zijn kant, Jo Frost: Nanny on tour, Uitstel van executie, Real men, Ik kan het niet alleen, Als je me echt zou kennen, Project P: Stop met pesten, Bizarre eters, Bizarre slapers, Levenslang met dwang en Geef mij nu je angst gingen dit programma voor. En daarmee zou je denken dat iedereen in Nederland wel zo'n beetje geholpen was. Maar RTL heeft toch nog een niche gevonden.

Erland Galjaard

Erland Galjaard verwees de kritiek op de vele hulpprogramma's van RTL vorig jaar resolutuut richting prullenbak. „De hele sfeer is constant: wij verdienen over de rug van die mensen. Zo is het niet. Wij lezen gewoon de krant, kijken wat er gebeurt in de wereld.”

Je kunt je nog opgeven voor het programma van Froukje de Both

Reageren