Gaat Ardil dood in GTST?

Een dramatische wending in GTST: na het bruiloftsfeest van Sjors en Tim ziet Aysen haar broer Ardil van grote hoogte naar beneden vallen. Overleeft hij dat?

Een bruiloft in GTST, dat kan nooit goed gaan. We herinneren ons allemaal nog als de dag van gister de trouwerij van Nina en Noud in 2011, die eindigde in een schietpartij, maar ook de rampbruiloft van Ludo en Janine in 2012. Kleine kans dus dat het huwelijksfeest van Sjors en Tim goed zou aflopen.

Ardil

Tijdens het trouwfeest lijkt opnieuw een moord te worden gepleegd, want aan het einde van de aflevering viel Ardil Baydar plotseling van grote hoogte naar beneden en lijkt hij op slag dood te zijn. De nieuwe GTST-hunk is betrokken bij een drugsdeal die volledig uit de hand loopt.

Drugsdeal

Ardil moest een koffer met cocaïne bewaren, maar toen die bij Anton terechtkwam, heeft die de drugs door de gootsteen weggespoeld. Nu Ardil tijdens het trouwfeest van Sjors en Tim de koffer weer aan de mysterieuze Rox moet geven, zit hij compleet in de nesten. Heeft Rox hem uit een raam geduwd?

Juvat Westendorp

De dood van Ardil zou betekenen dat acteur Juvat Westendorp al na twee maanden GTST weer verlaat. De kijkers hopen dat dit niet waar is:


Dood?

Er is nog hoop. Het enige wat donderdag te zien was, was dat Aysen haar broer Ardil zag neerkomen na een enorme schreeuw. Vanavond zal blijken wat er precies is gebeurd en of Ardil de smak toch nog overleeft. Bekijk hieronder de preview van de aflevering van vanavond: 

Meer over:

Reageren