Gaat boer Geert al samenwonen met Hetty?

Bij de Boer Zoekt Vrouw-reünie zagen we dat boer Geert en Hetty nog steeds een setje zijn. Het lijkt erop dat Hetty al plannen heeft om bij Geert in te trekken.

Bij de Boer Zoekt Vrouw-reünie was Hetty nog een beetje voorzichtig in haar relatie met Geert. De Brabantse had het over 'hobbels' die ze nog moesten nemen en gaf aan dat haar boer nog wel wat rustiger moest worden. Nu blijkt dat het stel toch al een stap verder is: Geert en Hetty denken na over samenwonen!

Appartement te koop

Hetty wil haar luxe ingerichte appartement in Uden verkopen, vertelt ze aan Omroep Brabant: “Ik heb mijn huis te koop staan. Als dat verkocht is, kan ik pas definitief stappen gaan ondernemen. Ik ga ervanuit dat het helemaal goed gaat komen.”

Heen en weer rijden

Tot die tijd rijdt Hetty vrolijk heen en weer naar boer Geert. “2,5 uur rijden vind ik geen probleem,” vertelt ze over de afstand tussen Groningen en Brabant. Nu ze haar relatie met Geert niet meer geheim hoeft te houden, kan ze ongestoord naar het noorden sjezen.

Gecamoufleerd

Tijdens de uitzendperiode van Boer Zoekt Vrouw vermomde Hetty zich op haar route naar Groningen: “Ik ging steeds een beetje gecamoufleerd. Een pet, een sjaal en een zonnebril op doet veel wonderen hoor. Dan reed ik daar de garage in, de deur dicht en was ik binnen.”

Lees ook:
Boer Geert: 'Albert Verlinde wilde mijn relatie kapotmaken'.


 

Reageren