Gaat Ruben Nicolai naar RTL Boulevard?

Volgens Humberto Tan gaat Ruben Nicolai binnenkort aan de slag als presentator bij RTL Boulevard. Het BNN-gezicht nam onlangs ontslag.

Ruben Nicolai was woensdagavond te gast bij RTL Late Night. Hij kwam om te praten over filmmuziek, maar Humberto gooide een ander onderwerp op tafel. Volgens de presentator gaat Ruben binnenkort werken bij RTL Boulevard: „Ik heb het uit de wandelgangen gehoord, en die zijn over het algemeen vrij accuraat.”

24 maart

Ruben ontkende noch bevestigde het gerucht: „Dat zou wat zijn, zeg, hé. Ik kan er helaas nog niet alles over zeggen. Ik ben er zeer enthousiast over, wil er graag over uitweiden, maar ik kan het op dit moment nog net eventjes niet. Eind deze maand, op de 24ste, is alle duidelijkheid daar.” Vorige week maakte de BNN'er bekend dat hij niet meer terugkeert bij VARA-BNN.

Winston

Welke rol Ruben zou gaan vervullen bij Boulevard, is nog niet helemaal duidelijk. Het meest voor de hand liggende is dat Ruben de vervanger van Winston Gerschtanowitz wordt zodat Winston zich helemaal aan zijn werk bij Talpa kan wijden. Aan de andere kant lijkt Winston nog wel veel plezier te hebben bij RTL Boulevard.

Albert

Dat Ruben Nicolai de plek in komt nemen van Albert Verlinde lijkt onwaarschijnlijker. RTL Boulevard is echt Albert zijn kindje; het is moeilijk voor te stellen dat de entertainmentkoning van Nederland dat platform ooit op zal geven.

De reacties op Twitter over de transfer van Ruben Nicolai stromen binnen.

Meer over:

Reageren