Echte liefde?

Gaat Wendy het hart breken van boer Rob?

20 april 2022 15:58 | amusement | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Tijdens de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw konden we al zien dat kersenboer Rob het goed naar zijn zin heeft met zijn logees Wendy en Sonja, maar oud-Boer Zoekt Vrouw deelneemster Steffi heeft toch een beetje met hem te doen. En verwacht dat hij een verkeerde keus gaat maken.

We wisten al dat Rob niet vies is van wat fysiek contact en dat liet hij afgelopen zondag maar weer eens zien. Rob ging met Wendy en Sonja aan de slag in zijn boomgaard. De vrouwen kregen de opdracht om hommelkasten te vinden en bij elke hommelkast die ze vonden kregen ze een dikke smakkerd van Rob.

Give me more

Uiteindelijk wist Wendy maar liefst zes kasten onder haar arm mee te nemen. En Rob kon niet wachten om haar die zoenen te geven, maar of dat bij Wendy iets losmaakte? Niet echt. Want in de camera vertelt ze dat ze niet het 'give me more'-gevoel kreeg.

Vlinders

Steffi, die in 2018 meedeed aan Boer Zoekt Vrouw, vertelt in haar Omroep Brabant-'nabespreking' dat ze een beetje medelijden heeft met de kersenboer. “Ik heb wel een beetje met ‘m te doen. Want Wendy zorgt ervoor dat de vlinders bij hem zowat ontploffen. Hij gaat voor haar kiezen en denkt dat het goed zit, maar wij zien en horen hele andere dingen.”

Anders voordoen

Steffi denkt dan ook dat Wendy zich bij Rob anders voordoet dan voor de camera. “Dat geflirt en de signalen die ze hem geeft, kloppen niet met wat ze in de camera zegt.”

“En logé Sonja heeft ook nog niet hét gevoel, dus dat wordt wat volgende week,” voorspelt Steffi.

Boer Zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Meer over