Gabriëlle (32) nieuwste inwoner Utopia

Utopia heeft er weer een nieuwe inwoner bij. De 32-jarige Gabriëlle is van Surinaamse afkomst, vrijgezel en ze is wel in voor een geintje.

De nieuwe Utopiaan Gabriëlle wil de Surinaamse keuken in Utopia introduceren. Ze maakt overheerlijke roti, waar de overige bewoners ongetwijfeld van gaan smullen. Haar culinaire hoogstandjes moeten ook de nodige inkomsten genereren, ze wil namelijk afhaalmaaltijden aan gaan bieden.

Gabriëlle

Gabriëlle werkt als teamleider bij een callcenter, maar als het even kan wordt ze in de toekomst scenarioschrijfster. In Utopia gaat ze aan haar carrière werken, zo wil de nieuwe Utopiaan theatervoorstellingen ontwikkelen die in eerste instantie door de bewoners zelf moeten worden opgevoerd. Dit zal natuurlik voor de nodige hilariteit zorgen. 

Utopia

Gabriëlle kan wel eens voor opschudding gaan zorgen in Utopia. Deze temperamentvolle dame gaat geen discussie uit de weg en kan soms fel uit de hoek komen. Op de website van Utopia staat ze dat ze zichzelf ‘’streng doch rechtvaardig’’ vindt. De overige bewoners hebben hun handen dus vol aan deze Surinaamse chick.

Ook de 18-jarige Gaby is nieuw in Utopia.

Reageren