Gaby Blaaser doet mee aan Expeditie Robinson

Het deelnemersveld van Expeditie Robinson neemt steeds vastere vormen aan. Actrice Gaby Blaaser is onthuld als de elfde kandidaat.

Gaby (30) vertelde vrijdag zelf over het nieuws in RTL Boulevard, de soapactrice moest er naar eigen zeggen wel even over nadenken toen ze werd benaderd voor het survivalprogramma: "Je gaat toch naar een onbewoond eiland met beesten en allemaal mensen die je misschien niet kent en niet kan vertrouwen vanwege het spel."

"Droom"

Toch zei ze uiteindelijk ja, omdat meedoen aan Expeditie Robinson altijd al een droom van haar was. Ze heeft ook advies ingewonnen bij haar oud-GTST collega Oscar Aerts die vorig seizoen de finale haalde. Hij raadde haar aan niet teveel na te denken op het eiland en gewoon te genieten.

Veelzijdige groep

Gaby treedt toe tot een veelzijdige groep deelnemers. Ze treft onder meer haar GTST-maatje Bartho Braat, oud-wielrenner Thomas Dekker, actrice Elle van Rijn en verslaggever Lex Uiting. Ook RTL Boulevard-deskundige Anna Nooshin, model Chloé Leenheer, rapper Dio en ‘Miss Nederland’ Jessie Jazz Vuijks zijn van de partij. 

Reageren