Gastoptredens van Waylon en Mr. Probz tijdens finale The Voice of Holland

Op vrijdag 20 december is de grote finale van The Voice of Holland. Diverse gastoptredens zorgen voor een spectaculair muzikaal eindfeest.

Waylon is een van de artiesten die zal zorgen voor een beetje ontspanning bij de spannende muzikale eindstrijd tussen Julia, Gerrie, Mitchell en Jill. Waylon vertegenwoordigt samen met The Voice-coach Ilse deLange Nederland volgend jaar bij het Eurovisie Songfestival.

Sharon en Niels

Van eigen bodem treden ook oud The Voice-kandidaten Sharon Doorson en Niels Geusebroek op. De twee artiesten hebben het afgelopen jaar enorme internationale hits gescoord. Sharon was halve finalist tijdens de tweede editie van The Voice en in 2013 bestormde ze met haar debuutsingle Fall in Love de hitlijsten van Groot-Brittannië, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en zelfs Rusland en Oekraïne. Niels eindigde tijdens dezelfde hetzelfde Voice-seizoen bij de laatste acht en had grote hits met Take Your Time Girl en Year of Summer.

Mr. Probz

Meezinger is het prachtige nummer Waves, afkomstig van de Nederlands-Antilliaanse Mr. Probz. Ook deze Nederlands-Antilliaanse artiest is er bij als de spanning in Studio 24 ondertussen tot grote hoogtes stijgt. De coaches kunnen bovendien zelf ook aan de bak: Marco en Trijntje brengen een duet ten gehore.

Buitenlandse artiest

RTL heeft daarnaast een aantal succesvolle buitenlandse artiesten weten te regelen. Zo staat de Britse John Newman op het podium, bekend van het nummer Love Me Again.

Finalisten

De finalisten van The Voice of Holland treden zelf op met twee nummers. Julia, Gerrie, Mitchell en Jill brengen zowel hun single als een opvallend liedje uit het afgelopen seizoen ten gehore. Ook zingen het viertal een duet met een van de gastartiesten.

Winnaar

Uiteindelijk bepaald het publiek wie zich de winnaar van The Voice 4 mag noemen. Daarbij tellen de downloads van de singles mee als twee stemmen. De artiest gaat met een platencontract en auto naar huis.

De grote finale van The Voice of Holland barst los aanstaande vrijdag om 20.30 uur op RTL 4.

Reageren