Geef je op! Tim Douwsma op zoek naar jong musicaltalent

19 november 2015 09:06 | amusement | Door Televizier

© AVROTROS

Voor de nieuwe talentenjacht New Musical Star Academy is Tim Douwsma op zoek naar het grootste tiener musicaltalent van Nederland.

Om in dit programma een kans te maken moet je heel wat in huis hebben: goed zingen en dansen is een vereiste, maar je moet ook nog eens kunnen acteren.

Klaarstomen

Wie door de pittige auditierondes weet te komen en de vakjury heeft overtuigd, wordt toegelaten tot de New Musical Star Academy. Daar krijgen de talenten workshops van echte musicalsterren en worden ze klaargestoomd voor het musicalvak. Wie de workshopronde overleeft, mag schitteren in de grote finale waar de titel 'new musical star' te winnen valt.

Tim Douwsma

De belevenissen van de kandidaten worden gevolgd door Tim Douwsma. Niet alleen is hij presentator en zanger, momenteel schittert hij ook als Danny Zuko in de musical Grease. De 28-jarige Fries kent dus het spreekwoordelijke klappen van de zweep in musicalland als geen ander.

Meedoen

Momenteel zoekt New Musical Talent kandidaten. Ben je tussen de 13 en 16 jaar, droom je van een leven op het podium en durf je de uitdaging aan? Opgeven kan HIER.

Meer over