Geef je op voor de CupCakeCup of ga naar het live event!

20 augustus 2015 17:11 | amusement | Door Televizier

© Zapp/AVROTROS

Het populaire Zapp-programma CupCakeCup komt komend seizoen terug op tv en viert dat met een auditieronde in Amsterdam én een leuk live event. 

Op zaterdag 19 september staat Amsterdam volledig in het teken van cupcakes.

Audities CupCakeCup

De makers van CupCakeCup nodigen alle enthousiaste en creatieve jonge cupcape makers uit om hun kunsten te vertonen. Op 19 september worden 80 bakkers uitgenodigd om hun cupcakekunsten te vertonen. Iedereen tussen de 10 en 13 jaar kan zich opgeven via het aanmeldformulier op de website van het Zapp-programma. Inschrijven kan nog tot en met donderdag 10 september om 18.00 uur!

Zapp CupCakeCup Event

Maar er is meer te doen op zaterdag de 19e. Zo is er het live event bomvol leuke en vooral lekkere activiteiten met cupcakes. Denk aan Cupcake Gooien, Cupcake Happen, CupCake Twister en een superspannende CupCake renbaan. Wie wil leren hoe je de perfecte cupcake maakt, kan de kunst afkijken bij diverse CupCake workshops. Wie helemaal vol zit, kan zich laten schminken of helemaal los gaan op het springkussen.

Kom je ook?

Iedereen is welkom op zaterdag 19 september in het Vondel CS te Amsterdam. Wie er bij wil zijn, moet dat even doorgeven via de CupCakeCup website. 

Meer over