Blote BN'ers

Geen blote piemels, maar toch hartstikke leuk: For One Night Only

14 november 2019 22:59 | amusement | Door Irma Tomas

© Cornelie Tollens
Zo vaak zien we geen blote bekende mannen op televisie, dus ongetwijfeld gingen veel vrouwen, en andere liefhebbers er donderdagavond eens goed voor zitten. Ze werden teleurgesteld, maar ook weer niet.

De verwachtingen over de 'piemelshow' waren hooggespannen. Simon Keizer, Jan Versteegh, Jasper Demollin, Peter Faber, Thijs Römer, choreograaf Kenzo, Viggo Waas en Sander Lantinga zouden immers he-le-maal naakt gaan in For one night only. En dat alles om aandacht te vragen voor de typische mannenziektes prostaatkanker en teelbalkanker.

You can leave your hat on

Net5 maakte er een avondvullend programma waarin de striptease -uiteraard op de muziek van You can leave your hat on- de laatste vijf minuten innam. Kregen we uiteindelijk totaal naakte mannen te zien? Nee. En dat leverde wat teleurgestelde reacties op.

Hilarisch

Maar het merendeel van de ongetwijfeld vele vrouwelijke kijkers was helemaal niet teleurgesteld. Het was een bij vlagen hilarisch programma met leuke mannen en nog voor een goed doel ook. En wat maken dan een paar piemels meer of minder uit?

Meer over