Geen geroddel meer in Boulevard

Het roddelen in RTL Boulevard is voorbij. RTL verving showbizzkenner Albert Verlinde door presentator Luuk Ikink en daarmee is roddel en achterklap volgens de nieuwe presentator ten einde.

“Ik denk dat het roddelaspect, voor zover dat er nog in zat, er nu echt niet meer is. Nou ja, nauwelijks. Helemaal nu dit nieuwe format er is. Het is een entertainment- en mediaprogramma. En ja, we melden ook wel eens een baby. Maar dat zijn gewoon leuke nieuwtjes die iedereen doen glimlachen en waar BN’ers zelf ook heel bij mee zijn,” stelt Luuk Ikink in het AD.

Albert Verlinde

In Metro voegt Luuk daaraan toe: “Er zullen mensen zijn die Albert Verlinde gaan missen. Hij heeft vijftien jaar een grote rol gespeeld in het programma, dus ik begrijp dat wel. Voor het programma zelf had hij natuurlijk een groot netwerk, maar de redactie heeft dat na al die jaren ook. En die mensen zijn meegegaan naar het nieuwe Boulevard.”

Gunstig voor Shownieuws

Shownieuws-deskundige Koos van Plateringen is blij dat concurrent Boulevard een koerswijziging is ingegaan, zo zegt hij in De Telegraaf: “Shownieuws richt zich nog wel op persoonlijk shownieuws en bij Boulevard zal dat na het vertrek van Albert vertroebelen.” Luuk Ikink voegt hieraan toe: “Ik denk niet dat veel mensen zitten te wachten op iemand die is uitgegleden in de supermarkt.” Volgens Koos kan het nieuwe format van Boulevard ‘gunstig uitpakken voor Shownieuws, al zitten ze nu al op de miljoen kijkers’. 

Meer over:

Reageren