Geer en Goor bouwen een bejaardentehuis

11 oktober 2016 14:10 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

In het nieuwe seizoen van hun Televizier-Ring genomineerde ouderenprogramma bouwen Gerard Joling en Gordon een bejaardentehuis voor eenzame ouderen.

Dat heeft Gordon verteld op radio 538. „De uitdaging is dit keer om een prachtig huis te bouwen voor eenzame ouderen. Hopelijk is dat dan een voorbeeld voor de overheid”, zei de presentator. En er is nog tijd zat om dat enorme project voor te bereiden, want de opnamen van de nieuwe Geer en Goor-show staan gepland voor juni. „Dat is wel heel erg mooi. We hebben alle tijd om alles te mobiliseren.”

Jan Slagter

Geer en Goor zijn niet de enige die een bejaardentehuis willen bouwen, Jan Slagter had al eerder hezelfde plan. Hij werkt op dit moment aan een bejaardenhuis in Rotterdam dat in 2017 zijn deuren moet openen.

Televizier-Ring

Geer en Goor zijn ook druk met de Gouden Televizier-Ring die donderdag wordt uitgereikt. Gordon sprak Gerard recentelijk nog over de prijs. En dit is wat Gerard Joling zei: „Corrie, ik heb er alles aan gedaan jongen. Ik heb bij elk optreden gezegd dat ze moeten stemmen.’ Hij is er absoluut mee bezig.”

 

Meer over