Geer en Goor helpen ouderen aan 35.000 euro

Gerard Joling en Gordon hebben met hun programma Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor? al 35.000 euro voor het Nationaal Ouderenfonds opgehaald.

Niet iedere bejaarde televisiekijker geniet van de platte grappen van Gerard Joling en Gordon. Toch kunnen alle hulpbehoevende ouderen erg blij zijn met de twee diva’s, ze hebben namelijk al 35.000 euro opgehaald met hun programma Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor?. Ook heeft het Nationaal Ouderenfonds er dankzij de show 2400 vrijwilligers bijgekregen. 

Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor?

Gerard Joling en Gordon vervullen in het RTL 4-programma Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor? wensen van ouderen. Dit wordt gedaan om aandacht te vragen voor eenzaamheid onder ouderen en manieren om die tegen te gaan. Uiteraard maken Geer en Goor het programma erg luchtig, waardoor er ook veel gelachen wordt.

Nationaal Ouderenfonds

Donderdagavond was de laatste aflevering van Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor? bij RTL 4 te zien. Tijdens de uitzending konden kijkers een smsje sturen, waarmee ze 2,50 doneerden aan het Nationaal Ouderenfonds. De compilatieaflevering wordt zondag herhaald, het goede doel verwacht daarom opnieuw veel donaties en aanmeldingen.

Het nieuws komt gelukkig net op tijd voor Gordon, hij wordt maandag naar een onbewoond eiland gestuurd.

Reageren