Geer en Goor stoppen met bejaardensoap

2 Januari 2015 11:28 | amusement | Door Televizier

© William Rutten - RTL

Gerard Joling en Gordon keren niet terug met het RTL 4-programma Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor. De twee diva’s vinden het mooi geweest.

Gerard Joling en Gordon waken voor een overkill, de twee stoppen daarom met het programma Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor. “Wij hebben een soort van chemie. Dat is duidelijk en dat moet je koesteren’’, zegt Gordon in DWDD. ‘’Je moet er ook voorzichtig mee zijn. Je kunt heel veel Chinees eten, maar dan heb je even genoeg en moet je even wachten.’’

Geer & Goor  

Gordon is blij dat het probleem met de ouderenzorg in Nederland aan de kaak is gesteld. “Daar hebben we echt het bewijs voor geleverd. Maar als je nu weer een seizoen doet, dan val je in herhaling. Daar ben ik zo bang voor. Ik denk dat we er heel even mee moeten wachten en met iets nieuws moeten komen, waar we ook weer aandacht voor kunnen vragen”, vertelt Gordon. ‘’Misschien zijn er andere maatschappelijke problemen die we kunnen toelichten.” 

Gerard Joling en Gordon hebben tijdens de laatste uitzending van Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor maar liefst 35.000 euro opgehaald voor het Nationaal Ouderenfonds.

Meer over