"Geer en Goor zoeken hobby in nieuw tv-programma"

Gerard Joling en Gordon maken weer samen een programma voor RTL 4. In de nieuwe show zouden de heren op zoek gaan naar een hobby.

Gerard Joling en Gordon gaan dit najaar opnames maken voor een nieuw gezamenlijk tv-programma. Na Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken en Geer & Goor: Waarheen, Waarvoor wordt dit hun derde show bij RTL 4.

John de Mol

"Vorige week hebben we bij John de Mol een brainstorm gehad," onthult Gerard Joling in De Telegraaf. "Het programma wordt in een heel ander jasje gegoten dan Over De Vloer of Waarheen Waarvoor. Maar het wordt wel weer hilarisch." Gordon voegt daar in RTL Boulevard aan toe: "We gaan in ieder geval met de opnames starten in september of oktober, maar we moeten nog verzinnen wat we gaan doen."

Hobby's

Albert Verlinde wist in RTL Boulevard echter al wel te vertellen wat Geer en Goor in de nieuwe show gaan doen: "De insteek – zoals die er nu ligt – is dat ze een programma maken over dat ze zelf wat ouder worden en naar een hobby zoeken, zoals sportduiken of zweefvliegen." Opnieuw iets met ouderen dus, net als in de eerdere RTL 4-shows. "Er schijnt ook weer een samenwerking met het Ouderenfonds aan te komen," aldus Verlinde.

Lees ook:
Geer en Goor helpen ouderen aan 35.000 euro. 

Meer over:

Reageren