Geer twijfelt aan samenwerking Goor vanwege biografie

In zijn biografie laat Gordon geen spaan heel van Gerard Joling, de zanger zou namelijk veel van hem gestolen hebben. Joling kan daar niet echt om lachen.

In zijn boek stelt Gordon dat Joling zich in de loop der jaren over zijn rug heeft verrijkt door hem te kopieren. Zo zouden Geers' kenmerkende kleding, stylist en gevleugelde uitspraak "Ik heb er de kracht niet voor"  allemaal uit de creatieve koker van Gordon komen, terwijl hij daar nooit één cent voor gekregen heeft.

Moeder Jannie

Bij Jinek werd Gerard gevraagd of hij nog een (tv)-toekomst ziet met Gordon na deze aantijgingen. Hij gaf toe dat RTL hen al heeft benaderd voor een nieuwe show, maar dat hij ernstig twijfelt na een telefoontje van zijn moeder Jannie: "Ze belde me gisteren op en zei: als je nog met deze man omgaat of iets gaat doen hoef je hier voorlopig niet te komen. Dat is voor een moeder wel een pittige uitspraak, hé? Als er onwaarheden over je eigen kind worden worden geschreven, dan mag je wel naar je moeder luisteren."

Heerlijke publiciteit

Gerard verklaarde dat hij vooraf geen woord gesproken had met Gordon over de zaken die in het boek zouden verschijnen. Gordon vertelde echter eerder die week dat hij wel degelijk Gerard op de hoogte had gebracht dat er onthullingen in zijn biografie zouden staan. Volgens Goor maakte Geer daar geen punt van. Hij zou de verwachtte publiciteit zelfs "heerlijk" genoemd hebben. 

Lees ook: Gordon maakt sowieso niet zo makkelijk vrienden

Meer over:

Reageren