Geert Wilders over Pauw & Jinek: ‘Ik vind het verschrikkelijk’

13 maart 2017 14:51 | amusement | Door Televizier

Geert Wilders heeft geen goed woord over voor het verkiezingsshow van Eva Jinek en Jeroen Pauw. “Ze vertegenwoordigen de linkse haatmedia”, beweert te ietwat geïrriteerde PVV-leider. Gelukkig is hij wel in zijn sas als het programma van Rob Geus ter sprake komt.

Pauw en Jinek ontvingen de afgelopen periode de lijsttrekkers van alle politieke partijen. Althans, bijna allemaal. Wilders zag het niet zitten om met het interviewende duo aan een tafel te zitten. “Jinek en Pauw of Pauw en Jinek of hoe het gerommel ook maar heet; ze vragen me al jaren en ik zeg al jaren nee. Ik vind het verschrikkelijke programma’s omdat ze bevooroordeeld zijn. Ze vertegenwoordigen de linkse haatmedia”, vertelt hij in De Telegraaf.

Geintje

Wilders schaart heel wat media in het linkse hoekje. Zo kondigde hij het NOS journaal in een uitzending van Goedemorgen Nederland op geheel eigen wijze aan. “Tot zo na het linkse NOS Journaal met Mark Visser“, grapte de PVV-leider. Marianne Zwagerman onthulde later dat zij het geintje had bedacht.

Steriel interview

Gelukkig voor Wilders zijn er ook nog onafhankelijke interviewers als Rob Geus. Voor het programma Stem van Nederland trok de hygiëne-expert de witte handschoentjes een keer niet aan. Dat was ook niet nodig, gezien zijn haar gebruikt Wilders voldoende bleekmiddel om alles steriel te houden.

Meer over