Geholpen familie Paleis voor een Prikkie verkoopt gekregen inboedel op Marktplaats

15 Januari 2018 11:08 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Frank en Rogier deden in Paleis voor een prikkie hun uiterste best een leuke inboedel bij elkaar te scharrelen voor een armlastige gezin. Maar het flamboyante duo had de hielen nog niet gelicht of de boel was alweer verkocht.

Frank en Rogier togen voor hun eerste klus naar Grootebroek in Noord-Holland. Daar woonden Kevin, Rowan en hun twee kleine kinderen in een klein rijtjeshuis met wat aftandse meubels. De bank en eetstoelen zaten onder de vlekken en Kevin en Rowan hadden geen geld om iets nieuws aan te schaffen, ondanks dat Kevin vijf dagen in de week werkte als houtzager

Landelijk

Reddende engels Frank en Rogier regelden via veel afdingen en 250 euro een compleet nieuwe inrichting voor het stel dat in eerste instantie zeer opgetogen leek over de landelijke meubels van Frank en Rogier. Maar zodra het immer positieve duo was vertrokken, stond diezelfde gezellige inboedel al te koop op Marktplaats.

En omdat Kevin en Rowan toch bezig waren, zetten ze ook meteen een boot van 3.000 euro te koop.

Al met al een raar verhaal.

De eerste aflevering van Paleis voor een prikkie werd wel heel goed bekeken. Frank en Rogier trokken bijna 1 miljoen mensen op SBS 6.

Meer over