Begin van nieuwe reeks

Gemengde reacties op VIPS-editie Chateau Meiland

26 februari 2024 20:15 | amusement | Door Tessa Kok

© Talpa
Vanavond was de start van een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Geen reguliere reeks, maar een nieuwe variant van het programma: Chateau Meiland VIPS. De reguliere seizoenen van het programma zijn populair, maar de nieuwe versie met BN'ers roept veel gemengde reacties op.

John de Bever en Caroline van der Plas

In de VIPS-editie van Chateau Meiland opent de familie wekelijks de deuren van hun prachtige Pension Code Rosé voor bekende Nederlanders. In de eerste aflevering van Chateau Meiland VIPS waren volkszanger John de Bever en politica Caroline van der Plas te gast.

De gasten worden door de Meilandjes niet alleen de hemd van het lijf gevraagd, ook ondernemen ze verschillende activiteiten samen. Zo gaat Caroline van der Plas kleien met Erica en Maxime en gaan John de Bever en Martien biljarten. Later op de avond sluiten de familie en hun gasten gezamenlijk af met een karaoke-sessie.

Wisselende reacties

Bij de familie Meiland hoort natuurlijk een flinke dosis hysterie. Ook in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontbreekt het daar niet aan. Niet iedereen is echter even enthousiast over de nieuwe versie. 

Chateau Meiland VIPS is iedere maandag om 20.25 uur te zien op SBS6.

Meer over