George Clooney dinsdag exclusief bij RTL Late Night

20 januari 2016 10:28 | amusement | Door Televizier

© Independent (Michael Clayton)

George Clooney. Jawel, je hoorde het goed. George Clooney is volgende week dinsdag een uur lang exclusief te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night.

Het praatprogramma komt voor de gelegenheid eenmalig uit koninklijk Theater Carré. George komt in eerste instantie praten over zijn mensenrechtenorganisatie Not On Our Watch, waarover hij eerder die avond op dezelfde locatie als eregast spreekt op het Goed Geld Gala. Ook John Prendergast, één van de oprichters van ‘Not On Our Watch’, schuift aan bij RTL Late Night.

Amal

Natuurlijk zijn wij kijkers veel meer geïnteresseerd in George Clooney de filmster en ook dat onderwerp komt gelukkig aan bod. Net als het privé-leven van de acteur die vorig jaar trouwde met mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin.

Nederland

En dan blijkt de grootste ster van Hollywood ook nog een speciale band te hebben met Nederland. Hij werkte voor de film The American samen met Anton Corbijn en Thekla Reuten en was in Amsterdam voor opnames van de misdaadfilm Ocean's Twelve. Het zou wel eens een mooie avond kunnen worden.

Zet je televisie aan om 22.30 uur op RTL 4, dan zie je George vanzelf

Meer over