Date Smakelijk!

Georgina Verbaan en Patrick Martens presenteren nieuwe datingshow

24 april 2023 10:55 | amusement | Door Esther Hut

© Talpa

Genoeg datingshows hadden we nog niet, maar daar komt deze zomer verandering in. SBS6 komt namelijk met het nieuwe programma Date Smakelijk en aan Georgina Verbaan en Patrick Martens de taak singles aan elkaar te koppelen.

En zoals de naam van het programma als zegt, het wordt een combinatie van eten en daten.

Date Smakelijk

Liefde gaat natuurlijk door de maag, dus in Date Smakelijk gaan singles voor elkaar koken onder begeleiding van Patrick en Georgina. Daarna presenteren ze de maaltijden aan elkaar en eten ze het in een romantische setting op.

"Super leuk om dit samen te doen, ik heb daar heel veel zin in", zegt Georgina tegen Shownieuws. Het stel is al jarenlang goed bevriend met elkaar maar is iets nieuws om samen te doen. "Zoiets hebben we nog nooit samen gedaan. We hebben wel samen in een voorstelling gespeeld en natuurlijk GTST, maar presenteren nog nooit", zegt Patrick.

Opgeven kan nu

Het idee is dus dat de singles voor elkaar moeten koken, maar ook als je net een ei kunt bakken kan je je opgeven voor het programma, want Georgina of Patrick helpen je een handje mee om toch iets eetbaars voor je date te regelen.

Het programma zoekt nog singles die de uitdaging aan durven. Aanmelden? Dat kan hier. Wanneer Date Smakelijk precies te zien is, is nog niet duidelijk. Maar het lijkt waarschijnlijk dat het vanaf september in de vooravond van start gaat.

Meer over