Van BNNVARA

Geraldine Kemper naar RTL

4 april 2019 10:29 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
Geraldine Kemper stapt na 10 jaar over van BNNVARA naar RTL. Daar gaat ze o.a. Expeditie Robinson Videoland presenteren. RTL had wat ruimte over voor presentatoren nadat een groot deel van het personeelsbestand was weggekocht door John de Mol.

Programmadirecteur Peter van der Vorst is doortastend aan de slag. Woensdag tekende hij een tweejarig contract met Caroline Tensen en nu heeft hij dus Geraldine Kemper binnengehaald. Geraldine gaat voorlopig geen grote programma's presenteren. Behalve Expeditie Robinson Videoland neemt ze de backstagerol over van Jamai bij The Voice of Holland. En zo heeft RTL een nieuwe blondine aangetrokken nadat het Linda de Mol en Wendy van Dijk zag vertrekken.

Nieuwe kansen

Geraldine had wel trek in een nieuw avontuur: „Het is tijd voor nieuwe kansen en ik heb hier zo veel zin in! Het is even slikken om het warme nest van BNNVARA te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap. Een nieuwe zender, nieuwe collega's en geweldige nieuwe programma's waar ik nog meer kan groeien.”

Geliefd presentatrice

Volgens Peter van der Vorst wilde RTL Geraldine graag hebben omdat ze 'zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een zeer veelzijdig en geliefd presentatrice en programmamaker'. De overstap van Geraldine naar RTL betekent dat zij en haar oude maatje Jan Versteegh niet worden herenigd. Hij zit bij Talpa van John de Mol.

Meer over