Gerard Ekdom en Claudia de Breij genomineerd voor Zilveren Radioster

8 oktober 2014 17:21 | amusement | Door Televizier

De genomineerden voor de Zilveren Radioster Man en Vrouw, de belangrijkste prijzen voor radio-dj’s, zijn woensdag bekendgemaakt.

De Zilveren Radioster is de prijs die iedere radio-dj ooit op zijn of haar schoorsteenmantel hoopt te zetten. Gerard Ekdom is voor de zesde keer op rij genomineerd voor in de categorie Zilveren Radioster Man, de Toppop3-presentator mocht de prijs al twee keer mee naar huis nemen. Hij neemt het op tegen de ervaren radiomakers Bert Haandrikman en Rob van Someren.

Zilveren Radioster Vrouw

Ook bij de vrouwen is de strijd om de Zilveren Radioster losgebarsten. Claudia de Breij, Roosmarijn Reijmer en Annemieke Schollaardt maken kans op de prestigieuze radioprijs. Opvallend genoeg zijn alle vrouwelijke dj’s afkomstig van 3FM, de zender kan dus sowieso een feestje vieren.

RadioGala

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 13 november tijdens het Avrotros RadioGala Van het Jaar. Het RadioGala wordt vanaf 20.00 uur live uitgezonden op NPO Radio 2 en is online met beeld te volgen via NPO 101TV en avrotros.nl/radioring.

3FM maakt met de programma's Timur Open Radio en MetMichiel ook nog eens kans op de Gouden RadioRing.

Meer over