Geen boycot

Gerard Joling mag kerstnummer zingen bij Veronica Inside

20 december 2019 14:52 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Gerard Joling klaagde eerder dat zijn kerstsingle Send Me An Angel niet gedraaid werd op de Nederlandse radio. Zijn vrienden van Veronica Inside zijn echter de beroerdste niet en bieden hem een plaats aan hun kersttafel.

Joling gaat uiteraard niet meepraten over voetbal, maar zijn kerstsingle Send Me An Angel komt vrijdagavond wel in zo'n 600.000 huiskamers terecht. “Ik vind het hartstikke leuk dat ik mag komen, dat meen ik serieus. Ik neem een groot gospelkoor mee. Kan ik dan wel het volledige liedje doen?", vroeg de 59-jarige Alkmaarder aan presentator Wilfred Genee op Radio Veronica.

Genee en Joling plagen elkaar

Beiden plaagden daarna nog wat door te stellen dat ze elkaar groot gemaakt hebben. “Ik wil niet moeilijk doen, maar wij hebben Gerard echt op de kaart gezet met het programma, hoor”, stelde Genee. Joling kon dat natuurlijk niet op zich laten zitten. “Ik dacht dat het een beetje andersom was!” Uiteindelijk maakte Genee het goed met de zanger. “Volgens mij is het de bedoeling dat we ermee uitgaan, dan gaan we hem helemaal draaien.”

Meer over