Leuke tv-klus!

Gerard Joling presenteert samen met Ruben Nicolai Te Land, Ter Zee en in de Lucht

7 mei 2024 09:33 | amusement | Door Judith Regeling

© Rob Jacobs/RTL
Ruben Nicolai zal er bij de presentatie van Te Land, Ter Zee en in de Lucht niet alleen voor staan. Hij krijgt versterking van Gerard Joling, die iedere aflevering het startschot zal geven. 

Maar laten we eerlijk zijn: dit nieuws komt natuurlijk niet compleet uit de lucht vallen.

Gerard Joling

Vorige week meldden we al dat Gerard Joling hoogstwaarschijnlijk een rol zou krijgen in de terugkeer vanTe Land, Ter Zee en in de Lucht. De presentator liet namelijk zelf doorschemeren dat hij van RTL een aanbod had gekregen om mee te doen aan het programma. Hij zei: "In de wandelgangen. Maar dan denk ik, ja zo gaat dat altijd." 

Of Gerard Joling op dat moment een leugentje om bestwil vertelde of dat hij echt nog niet op de hoogte was, blijft voor ons onduidelijk. Maar nu is het nieuws officieel naar buiten gekomen. Hij deelde maandagavond: "Nou jongens ik heb leuk nieuws. Ik ga samen met Ruben Nicolai Te Land, Ter Zee en in de Lucht presenteren. Heel erg leuk." 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

 

Te Land, Ter Zee en in de Lucht

Met dit nieuws krijgt de revival van het populaire AVROTROS-programma van jaren geleden daadwerkelijk vorm. Inmiddels weten we immers ook dat dit komende seizoen vier afleveringen zal tellen en zal worden opgenomen in de Efteling. We moeten alleen nog even wachten voordat we weten wanneer Te Land, Ter Zee en in de Lucht te zien is. De afleveringen worden pas deze zomer opgenomen.

Meer over