Lange termijn

Gerard Joling sluit datingshow op televisie niet uit

15 juli 2020 09:24 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Mike van den Toorn Photography
Dat een datingshow a la The Bachelorette met Gerard Joling er ooit komt, lijkt een kwestie van tijd. Hoewel RTL vorige week ontkende bezig te zijn met een dergelijk programma laat de zanger nu weten er best interesse in te hebben.

"Ik sta er open voor. Als het maar mooi en met veel humor is gemaakt en integere televisie is. Dat moet er allemaal inzitten. Maar er moet ook tijd voor zijn, een land worden geregeld en mensen. Ik wacht eerst even af”, zegt Gerard in gesprek met RTL Boulevard.

Uitgeschoten

Geer is best een beetje geschrokken van het feit dat zijn uitspraken direct zijn opgepakt door de media en daarom probeert hij het nu enigszins recht te trekken. "Ik zei vorige week dat ik bezig ben met een Bachelor-achtig programma. Dat heeft de pers gehaald, maar het is nog niet zeker. Het was er eigenlijk een beetje uitgeschoten.”

Overkill 

Op korte termijn hoeven we het overigens niet te verwachten. Joling is binnenkort op televisie te zien met onder meer The Masked Singer en Joling en de Buitenlanders. "Als mensen mij dan weer een half jaar elke week op tv zien is het wel weer genoeg. We moeten geen overkill hebben."

Meer over