Gerard Joling tipt Patricia Paay als jurylid in Sterren Springen

7 maart 2014 11:56 | amusement | Door Televizier

Gerard Joling doet er alles aan om zijn vriendin Patricia Paay aan een baantje te helpen. De presentator ziet de diva graag als jurylid in Sterren Springen verschijnen.

Aan de Telegraaf vertelt Gerard: “Patries is zo’n lieve schat, die wil ik natuurlijk graag helpen als dat binnen mijn macht ligt. Niet alleen zou het financieel voor haar prachtig zijn wanneer ze weer een mooie klus krijgt, de show is er in mijn ogen ook bij gebaat als zij in de jury gaat zitten. Want behalve dat Patries een rijke ervaring heeft als jurylid, is ze natuurlijk ook nog eens een bloedmooie verschijning. Die zou volgens mij niet misstaan in Sterren Springen.”

Tweede poging

Gerard Joling probeerde Patricia eerder ook al aan een baantje te helpen en met succes. Patricia’s tv-comeback bij Popstars was zijn idee. Andere programma’s waar de diva vervolgens aan meewerkte waren onder ander Hollands Got Talent, Cougar Love en Sterren Dansen op het IJs.

Testen

SBS6 is nog aan het testen met verschillende juryleden. Het is voor La Paay dus nog even afwachten of Gerards lobby-pogingen succesvol zijn.

Sterren Springen met onder andere deelnemers Britt Dekker en Koen Verweij, begint op 5 april op SBS6.

Meer over