Get the f*ck out of my house heftig experiment

Big Brother en De gouden kooi leverde heftige televisie op en dat zou ook wel eens kunnen gelden voor Get the f•ck out of my house waarin 100 mensen in een huis gaan zitten.

Nicolette Kluijver laat hieronder zien wat ongeveer de bedoeling is van Get the f•ck out of my house.

Waarschijnlijk vergaat na het zien van de video bij de meeste mensen al de zin om mee te doen aan een dergelijk spel, maar toch waren 100 mensen bereid om een poging te wagen. In RTL Late Night vertelde Nicolette hoe het er op dit moment aan toegaat in het huis. „Zodra ik daar binnenkom zijn het al een stel hongerige wolven. Ze vervelen zich rot, want er is niets te doen. Mensen gaan de hele dag liggen tukken. Ze stelen, ze schelden, er is zoveel agressiviteit.”

Hoofdprijs

Die 100 mensen in het huis zijn ongetwijfeld voornamelijk uit op de hoofdprijs van 100.000 euro, maar van dat geld blijft in de praktijk weinig over. Alles wat de bewoners van het huis tekort komen (zoals toiletpapier), kunnen ze kopen voor exorbitant hoge prijzen en dat geld gaat af van de hoofdprijs. Dikke kans dus dat er op het eind een schamel prijsje overblijft.

Get the f•ck out of my house, iedere werkdag om 22.30 uur op RTL 5

Reageren